La nostra escola disposa de cuina pròpia, equipament que permet a tot el seu equip professional elaborar tots els àpats, i juntament amb l’equip de monitoratge de menjador, oferir un servei excel·lent per als nostres infants a l’hora de dinar.

L'empresa M-Penta gestiona el servei de menjador juntament amb l’AFA.

L’objectiu del servei de menjador és continuar amb el creixement educatiu de l'alumnat ensenyant hàbits, educació alimentària i en el lleure, fent així que l’estona de l’hora de dinar sigui un espai agradable i motivador pels nostres fills i filles.

Tots els menús estan revisats i s’ofereixen les opcions adaptades segons les necessitats respectant intoleràncies, al·lèrgies o aliments no recomanats. Els àpats es cuinen a l’escola amb aliments de proximitat i de temporada.

Aquest any també s’ofereix el servei de pícnic pel dia que hi ha sortides.

Per fer ús del servei (sigui d’ús fix com esporàdic) cal donar-se d’alta a la web d’M-penta (mpenta.net)

 

 

Instruccions web menjador

 1. Donar-vos d’alta:
  • Entreu a www.mpenta.net
  • Cliqueu a Accés àrea famílies
  • A l'apartat ALTA NOVES FAMÍLIES cliqueu SOL·LICITUD ALTA FAMÍLIA
  • Introduïu les dades que us demana seguint tots els passos Un cop feta la sol·licitud d’alta, rebreu un correu amb el vostre usuari i contrasenya, que haureu de d’utilitzar per al pas 2.(aquest correu pot trigar unes hores).
 2. Contractar el servei:
  • Entreu a www.mpenta.net
  • Cliqueu a Accés àrea famílies
  • A l'apartat FAMÍLIES REGISTRADES entreu amb el nom d’usuari del pas anterior i la contrasenya rebuda al vostre correu.
  • Un cop a dins, cliqueu al botó de menjador o acollida i contracteu el servei que necessiteu (altes i baixes del servei fix o sol·licitar dies esporàdics)

Per qualsevol aclariment podeu contactar amb l’empresa de dilluns a dijous de 9:30h a 17h. i divendres de 9:30h a 15h. al 938670548 o al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..