L’AFA gestiona un seguit de serveis que posa a la disposició de totes les famílies de l’escola. També participa en les portes obertes, en les festes de l’escola i actes interns.

SERVEIS:

MENJADOR

ACOLLIDA I PERMANÈNCIES

EXTRAESCOLARS

CASALS

 

Festes de l'escola

L'AFA col·labora en les festes de l'escola ja sigui amb aportacions econòmiques (comprant les castanyes per a la Castanyada, ingredients pel taller de panellets, etc.) i també amb la implicació de voluntaris i voluntàries per crear personatges com la Castanyera o la Carnestoltina per a les festes internes que es fan a l’escola.

 

Portes obertes

Cada any, durant el període previ a les preinscripcions al nou curs escolar, es realitza una jornada de portes obertes per a mostrar l’escola a les famílies que es preparen pel proper curs. L’AFA col·labora activament amb voluntaris i voluntàries que acompanyen als futurs alumnes i als seus familiars pels diferents espais i les instal·lacions de l’escola.

És una jornada on equip directiu, mestres i AFA donen la benvinguda als futurs alumnat i famílies explicant el projecte educatiu, mostrant les instal·lacions del centre i donant a conèixer el caliu de l’escola.