Acollida

El Servei d’acollida ofereix l’entrada de l'alumnat a partir de les 8h del matí. Un grup de monitors/es estan amb l'alumnat durant l’estona abans d’entrar a la classe i els ofereixen realitzar manualitats o fer jocs tranquils fins que marxen amb el seu grup de classe.

La seva gestió és fa des de l’empresa m-penta (mpenta.net) . Les famílies que col·laborin amb la quota de l’AFA tenen un preu especial.

Cal donar-se d’alta al servei tant pel seu ús fix com esporàdic a la mateixa web.

HORARI ACOLLIDA A PARTIR DE LES 8.00H

 

Permanències

El Servei de permanència ofereix a les famílies que ho necessitin deixar que els seus fills i filles es quedin a l’escola quan acabi la tarda lectiva a partir de les 16:30 h. El monitoratge els passen a buscar per les aules i és una estona que aprofiten per berenar i realitzar diferents activitats de manualitats, jocs dirigits, i els més gran aprofiten poden realitzar tasques escolars.

La seva gestió és fa des de l’empresa m-penta (mpenta.net) . Les famílies que col·laborin amb la quota de l’AFA tenen un preu especial.

Per fer ús del servei (sigui d’ús fix com esporàdic) cal donar-se d’alta a la web d’m-penta (mpenta.net)

HORARI DE PERMANÈNCIES ÉS DE 16.30 A 18H.

 

 Instruccions per fer ús del servei

 1. Donar-vos d’alta:
  • Entreu a www.mpenta.net
  • Cliqueu a Accés àrea famílies
  • A l'apartat ALTA NOVES FAMÍLIES cliqueu SOL·LICITUD ALTA FAMÍLIA
  • Introduïu les dades que us demana seguint tots els passos Un cop feta la sol·licitud d’alta, rebreu un correu amb el vostre usuari i contrasenya, que haureu de d’utilitzar per al pas 2.(aquest correu pot trigar unes hores).
 2. Contractar el servei:
  • Entreu a www.mpenta.net
  • Cliqueu a Accés àrea famílies
  • A l'apartat FAMÍLIES REGISTRADES entreu amb el nom d’usuari del pas anterior i la contrasenya rebuda al vostre correu.
  • Un cop a dins, cliqueu al botó de menjador o acollida i contracteu el servei que necessiteu (altes i baixes del servei fix o sol·licitar dies esporàdics)

Per qualsevol aclariment podeu contactar amb l’empresa de dilluns a dijous de 9:30h a 17h. i divendres de 9:30h a 15h. al 938670548 o al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., del 1 al 31 d’agost romandrem tancats per vacances.