Benvinguts!

Els pares, mares i tutors dels alumnes de l'escola Angeleta Ferrer us donem la benvinguda a la nostra secció.

El nostre objectiu és donar-nos a conèixer i oferir-vos el màxim d'informació possible sobre les activitats i tasques que portem a terme, paral·leles i complementàries a la formació escolar que ofereix el centre.

Qui som?

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) és un membre més de la comunitat educativa que col·labora, amb les seves activitats, en la creació d'una escola millor per als nostres infants. L'AFA té representació en el Consell Escolar.

Els membres de l'AFA tenen dret a la participació activa de la seva gestió i també a una sèrie de descomptes en les activitats extraescolars, xandall escolar, serveis d’acollida i permanències.

Els membres de la Junta i de les Comissions som voluntaris de l’AFA que participem activament en la gestió de l’associació, i en l’organització i gestió de les activitats que es realitzen.

L'actual Junta de l’AFA esta formada per:

 Contacte

L’AFA té un correu electrònic per tal que ens pugueu fer arribar les vostres consultes i propostes. De la mateixa manera que si voleu rebre la informació sobre extraescolars, reunions i altres notícies escriviu-nos un correu per a que us afegim la llista de distribució.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  

 Altres canals informatius són:

Telegram: Angeleta Ferrer Informació

Instagram: @afa_angeleta_ferrer

Quota

L’AFA és una associació sense ànim de lucre gestionada per persones voluntàries i que la seva economia ve sostinguda per la quota anual dels pares, mares i tutors que aporten anualment 45€ per família.

El pressupost anual de l’AFA ens permet invertir en millores dels espais compartits i comprant material o fent una aportació econòmica de necessitats que ens planteja l’equip directiu de l’escola.